Vols saber què va ser el Digital4C????

Aquí pots veure imatges de l’activitat.

També pots trobar a twitter què se’n va dir.

Aquí teniu algunes informacions que van sortir sobre el Digital4C que es va celebrar el 27 i 28 de febrer.

– Reflexions del Simon Staffans sobre la seva participació al Digital4c.

– Article d’Oriol Boira sobre la taula de videojocs que ell va moderar.

– Article de Victòria Miró sobre les aplicacions educatives a Catalunya.

– Article de Victòria Miró sobre la xerrada de noves professionals sorgides del digital.

– Post a Indústria Musical sobre la taula de música.

– Post de Víctor Puig sobre la taula d’audiovisual que ell va moderar.

El món digital està suposant canvis importants en el nostre dia a dia. La manera en què ens orientem, ens comuniquem, ens relacionem, aprenem, és diferent. Aquesta realitat també afecta els creadors dels diferents sectors de la cultura. Ha canviat  el model de consum, producció i monetització de les obres culturals i artístiques i cal que els creadors arribin a comprendre i usar nous llenguatges i noves formes de producció i de comunicació.

Per això, el Departament de Cultura ha creat un nou esdeveniment, el Digital 4C, amb la intenció de ser una eina essencial en aquest apropament entre el tecnològic i el cultural.

Contingut Cultural i Creatiu Català són les 4 C del Digital4C (que en anglès es pronuncia com Digital foresee, una mirada al futur digital). Un projecte que neix amb dos objectius clars partint de l’essència de la innovació i de mirada al futur:

  • apropar els artistes i les empreses culturals catalanes a totes les vessants dels continguts digitals i a les seves diferents plataformes d’explotació.
  • potenciar la diferenciació i l’expertesa dels artistes i les empreses culturals catalanes i fer-los fort en la creació de continguts digitals

—————–

A %d bloguers els agrada això: