Benvinguts al bloc sobre Cultura Digital

El Departament de Cultura us dóna la benvinguda a aquest bloc sobre cultura digital. El 2014 iniciem tot un seguit d’accions adreçades a col·laborar amb les empreses catalanes dedicades al desenvolupament de videojocs i d’apps culturals. I també a treballar amb la cultura des d’una concepció més tradicional (teatre, música, dansa, llibre, arts visuals, circ, audiovisual…) per tal d’afavorir el seu apropament al món digital i tecnològic.
Aquest bloc ha de ser la finestra que ensenyi què s’està fent a Catalunya en tots aquests camps, que posi en valor la creació i la innovació en temes de cultura. I també ha de ser una caixa d’eines per als sectors culturals, un repositori amb informacions sobre ajuts, informacions, recursos…
Evidentment, aquest bloc té l’objectiu primordial de ser útil. Per això necessitem tota la informació i els comentaris que ens pugueu i vulgueu donar, tant directament al bloc com al correu digital.icec@gencat.cat.
Benvingudes i benvinguts al món de la cultura digital!!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.