Les activitats digitals que no us podeu perdre aquesta setmana

Xarxes socials per potenciar el teu esdeveniment
Canòdrom. Barcelona
20 NOVEMBRE
Presentació Programa CREAMEDIA.
Sala d’actes del Museu Dr. Melcior Colet. Barcelona
20 NOVEMBRE
“Estàs pensant a organitzar un esdeveniment o tens un projecte en què t’agradaria donar-li la màxima difusió i treure-li el màxim partit? Llavors, aquest taller és per a tu! Junts desenvoluparem una metodologia per difondre, cobrir i optimitzar el que succeeix i traslladar-ho a les xarxes socials. Serà un taller de nivell bàsic però molt pràctic. La conductora del taller és Mónica Lorenzo, consultora de comunicació empresarial estratègica i especialista en màrqueting digital”.

“El Servei de Desenvolupament Empresarial de l’ICEC, Barcelona Activa i la Fundació Catalunya Cultura llancen la 12a edició del programa Creamedia, que té com a objectiu promoure la creació d’empreses en el sector cultural i creatiu. En aquest sentit, us convoquem a una sessió informativa en què donarem detalls de les novetats més rellevants d’aquesta edició, explicarem com funciona el procés de selecció i informarem sobre els àmbits de formació i les competències i el calendari previst”.

Mobile Talks “Com atraure el talent digital?“.
Mobile World Centre.  Barcelona
21 NOVEMBRE
Instal·lacions a Recorreguts Sonors 2017.
Convent de Sant Agustí. Barcelona
21 – 25 NOVEMBRE
El nostre proper “Cómo atraer el talento digital?” és una oportunitat per explorar com les companyies estan afrontant actualment la guerra pel talent digital. Un esdeveniment en el qual s’aprofunditzarà sobre la gestió correcta del capital humà, les estratègies de retenció i fidelització del talent i les noves competències digitals necessàries per poder fer front a la quarta revolució industrial. La sessió serà moderada per Manuel Ángel Méndez, Redactor en cap de Teknautas”

“Des de dimarts 21 podrem gaudir de les instal·lacions artístiques que han estat seleccionades a partir d’una convocatòria oberta. Projectes que exploren diverses perspectives de la relació del so i l’entorn, amb la sobirania tecnològica com a temàtica comuna.
Podrem escoltar el so d’algoritmes aleatoris, tocar el piano amb colors, sentir els passos del temps o fins i tot, observar els patrons de tweets en els cops d’una cassola. Projectes molt diversos que ens conviden a reflexionar mitjançant l’experiència amb tots els sentits”.
ZOOM Festival.
Igualada
21 – 26 NOVEMBRE
Festival Dau. Dau Digital.
Canòdrom. Barcelona
22 NOVEMBRE
“El Festival de Ficció televisiva d’Igualada és el primer i únic certamen dedicat a aquest gènere a nivell internacional que se celebra a l’estat espanyol. Durant sis dies, la ciutat d’Igualada (Barcelona – Anoia) acull projeccions a concurs, ficció televisiva, debats, curtmetratges, premis, convidats i professionals del sector de la petita pantalla. Aquest any celebra la seva 15ena edició!”

“Jornada de treball per als professionals i estudiants que treballen en el desenvolupament de jocs i els seus elements, on els camins entre joc de taula i joc tecnològic es creuen.
Diferents creadors mostren la hibridació en els seus treballs i en debateixen amb autors i editors de jocs, i amb estudiants de game design i desenvolupadors d’app.”
Tech Experience Conference.
Antiga Fàbrica d’Estrella Damm. Barcelona
22 NOVEMBRE
Presentació del llibre “Periodismo y redes sociales. Claves para la gestión de contenidos digitales”, de Susana Pérez-Soler.
Col·legi de Periodistes. Barcelona
22 NOVEMBRE
Tech Experience Conference escull Barcelona per celebrar la 6ª edició el 22 de Novembre de 2017 a l’Antiga Fàbrica de Estrella Damm. 
Si estàs cansat d’assistir a las típiques fires comercials i massificades, i el que t’interessa és assistir a un esdeveniment més qualitatiu, amb conferències més inspiradores, innnovadores i creatives mentre fas networking juntament amb altres càrrecs executius de màrqueting i recursos humans de grans empreses i CEOs d’Startups. 
Si decideixes assistir al Tech Experience Conference aprendràs sobre intel·ligència artificial, innovació tecnològica, transformació digital, lideratge, xat-bots, startups, influencers i molt més!
Presentació del llibre “Periodismo y redes sociales. Claves para la gestión de contenidos digitales”, de Susana Pérez-Soler

Intervindran:
Karma Peiró, directora de Nació Digital
Ana I. Bernal Triviño, periodista i professora de la UOC
Susana Pérez-Soler, autora del llibre

Webinar: Com crear un pla editorial per a Xarxes Socials.
Col·legi de Periodistes
24 NOVEMBRE
Miniput.
CCCB. Barcelona
25 NOVEMBRE
“Les Xarxes Socials i les eines de comunicació digital són avui dia el vincle de comunicació més eficaç entre consumidors i clients. Els nous mitjans proporcionen la possibilitat d’establir un diàleg amb el consumidor però també un repte molt important: la creació de continguts propis i exclusius per interessar-lo. La base d’aquest repte és la preparació d’un pla editorial estructural i coherent amb la nostra estratègia de xarxes socials. Descobreix com portar-lo a terme i treure-li tot el partit amb aquest webinar.

“El MINIPUT posa a l’abast de tots els professionals, estudiants, professors, investigadors i interessats en la televisió un model de televisió de qualitat viu, i ho fa mostrant, d’una banda, programes arriscats, innovadors i de servei públic de les televisions d’arreu del món amb una selecció del millor que s’ha pogut veure en l’última edició de l’INPUT (International Public Television Screening Conference); i oferint, d’altra banda, un tast dels programes o temes més destacats de les cadenes locals i autonòmiques, així com d’aquells projectes audiovisuals que utilitzen Internet com a mitjà de difusió”.