Les activitats digitals que no us podeu perdre aquesta setmana

19 de FEBRER – 25 de FEBRER

Tecnologies molt intel·ligents i més perverses? Discriminalització artificial.
Biblioteca Sant Gervasi – Joan Maragall. Barcelona
19 de febrer
“El disseny és polític, i encara més quan allò dissenyat pren decisions o simula comportaments humans. És cert que l’ésser humà fa la màquina, però també que la màquina fa l’ésser humà. Quines són les conseqüències d’aquesta frase en un context en què tot el que fem està cada vegada més conduït per assistències virtuals?”

 

ANIMAC. Mostra Internacional de Cinema d’Animació de Catalunya.
Lleida
22 – 25 de febrer
“Animac és la Mostra Internacional de Cinema d’Animació de Catalunya, organitzada i produïda per l’Ajuntament de Lleida i la Generalitat de Catalunya. Amb el pas dels anys, l’Animac ha consolidat el seu caràcter independent i artístic. La Mostra fou creada el 1996 i al llarg dels seus 21 anys d’història ha esdevingut un dels esdeveniments audiovisuals més coneguts dels celebrats a Espanya, amb importància i prestigi a nivell internacional. Avui dia l’Animac és una mostra rigorosa, a la vegada que dinàmica i acollidora, que continua en el seu esforç per millorar, generant nous públic i atraient tots aquells que estimeu l’animació. L’Animac és una mostra no competitiva que es dirigeix a aquells artistes que usen l’animació com a instrument per a la seva expressió personal. Anem més enllà dels límits de la narrativa tradicional i busquem visionaris que facin treballs independents i arriscats que tinguin força i duguin el seu potencial expressiu al límit. 
L’Animac també és un lloc perquè els artistes es trobin, un laboratori en el qual es formen idees i on s’estableixen relacions entre les diferents disciplines artístiques.”.

 

FemDevs MeetUp BCN 02.
Canòdrom. Barcelona
23 de febrer
“Amb l’objectiu d’establir l’hàbit de trobar-se, volem reunir a les dones de la indústria, en un lloc on puguin ser escoltades i valorades per construir juntes en última instància, una comunitat. Podrem reunir-nos a Barcelona gràcies al suport de FemDevs i Gaming Ladies així com la col·laboració de llocs com Canòdrom i GameBCN. L’esdeveniment està dirigit a dones d’entre 18 i +40 anys, professionals o estudiants de la indústria del videojoc. Desenvolupadores de videojoc som totes. Volem obrir un espai a totes les disciplines. Això significa des de community managers a periodistes, texturitzadores i programadores, dissenyadores, project managers,… totes aquelles que formem part de la indústria del videojoc”.

 

Art Barcelona Gallery Walks. Ruta 2
Barcelona
24 de febrer
“Del 15 al 24 de febrer, Art Barcelona s’uneix a la Mobile Week Barcelona amb una selecció d’obres que integren art i noves tecnologies. Per descobrir-les, Art Barcelona et proposa dues Gallery Walks per les galeries participants. De la mà d’un expert del sector, i asssistits per l’equip de les galeries, reflexionarem des de l’art sobre l’impacte de la revolució digital a la nostra vida quotidiana. En aquest segon recorregut, visitarem els galeries: Àngels Barcelona, Sala Parés, Galeria Senda i LAB 36”.

 

Mobile Week Barelona
Diversos espais. Barcelona
Fins el 24 de febrer
“Mobile Week Barcelona converteix Barcelona en un espai obert a debats, creativitat, sessions de treball i més activitats, on els protagonistes són els ciutadans i la ciutat. Durant una setmana reflexionarem a través de l’art, la ciència i la tecnologia sobre com la transformació digital s’ha integrat en les nostres vides. En aquesta edició proposem la temàtica del futur quotidià. Vine a descobrir-ho i participa-hi!”.

(la data és el termini màxim)

FEBRER

 

21 FEBRER
Participació en el programa per emprenedors Menorca Millennials 2018
21 FEBRER
REL, el programa d’ajuts, formació i mentories per a la creació de projectes de cultura digital
MARÇ
3 MARÇ
Suport al desenvolupament de videojocs europeus. Europa Creativa Media. Podeu demanar més informació i assessorament a la nostra oficina Europa Creativa Desk – Media Catalunya
4 MARÇ
Inscripcions per a una nova edició del concurs de videojocs Three Headed Monkey Awards (3HMA) de la UPC School
5 MARÇ
Convocatòria de residències d’Art Digital a Mediaestruch per al període Setembre 2018 – Juliol 2019
5 MARÇ
Convocatòria instal·lacions interactives 2018 per a la Mostra Sonora i Visual
5 MARÇ
Convocatòria directes audiovisuals 2018 per a la Mostra Sonora i Visual
9 MARÇ
Participació a l’Startup Garden de Sonar+D
23 MARÇ
Inscripció de projectes transmèdia al Cartoon 360
31 MARÇ
Campanya de llançament de videojocs als EUA. ICEX
ABRIL
8 ABRIL
Propostes de projectes culturals per al Premi Lluís Carulla
Participació al MarketLab de Sonar+D

Organitzeu alguna activitat relacionada amb la cultura digital? Voleu que us ajudem a donar-ne difusió? Feu-nos un mail a digital.icec@gencat.cat!