Treballes en tecnologia aplicada als museus? Vols col·laborar en el nou Anuari AC/E de Cultura Digital? Fins 15/11

Anuari AC / E de cultura digital. Models de negoci culturals a internet. Cternet. Focus 2015: Ús de les noves tecnologies en els museus

L’Anuari AC / E de cultura digital té com a objectiu esdevenir un document anual de referència sobre l’evolució de les tendències digitals en el món de la cultura. A través de l’anàlisi pràctic de casos facilita que els professionals coneguin els últims avenços tecnològics i la seva aplicació en el sector, tant dins i com fora d’Espanya, per animar-los a adaptar-se i innovar seguint les últimes tendències. La segona edició de l’Anuari en 2015 tindrà, com el primer, dues parts. La primera, més teòrica, estarà composta per nou o deu articles d’especialistes que analitzin, de manera transversal, els reptes, tendències, models de negoci i aspectes clau a tenir en compte (legals, socials, econòmics, etc) per fomentar una cultura de pagament dels continguts culturals a Internet. La segona part identificarà i estudiarà a través de casos pràctics d’èxit l’ús de les noves tecnologies en els museus.

Acción Cultural Española convida a participar en aquest estudi entitats, museus, professionals, especialistes o interessats que puguin aportar la seva experiència i/o coneixements en el sector perquè ens presentin casos de bones pràctiques i èxit en l’ús dels diferents tipus de tecnologia digital aplicats als entorns museístics. L’estudi inclourà els casos d’èxit que identifiquin tant l’AC/E, que analitzaràdetalladament el sector nacional i internacional, com aquells que els presentin col·laboradors de manera desinteressada a través del formulari disponible al seu web.
Termini: 15 de novembre 2014

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s