Una aplicació per a mòbils permet la participació del públic durant un espectacle familiar

Jovespectacle.cat, 10/6/14

Durant tots els diumenges del mes de juny , a les 12:30, en Pep López presenta una proposta de petit format al teatre del Poble Espanyol a Barcelona amb el nom “El món fantàstic de la petita Berta”. (…)

La gran innovació, mai realitzada fins ara en aquests tipus de proposta, és la interacció del públic que després de descarregar-se una aplicació per a dispositius mòbils, tauletes, Ipads i creada expressament, fa la música des de la platea en un moment concret de l’espectacle amb un resultat ben curiós.

La Berta és un personatge virtual (mai present en imatge, però si en àudio) que a través de les seves preguntes va conduint el fil de l’espectacle, però com és habitual, en Pep López sovint canvia l’ordre, el contingut, fins i tot el final de les històries per adaptar-lo al tipus de públic que assisteix cada dia.

“El món fantàstic de la petita Berta” és un concert multimèdia caracteritzat per la seva tendresa, la manca d’ estridències, tranquil i proper, amb la dosi justa d’humor i participació, que el Pep va alternant, fruit del seu llarg bagatge professional dalt dels escenaris.

Llegir l’article sencer

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s