TOC AND ROLL ESCOLLIDA PER PARTICIPAR A LA CAMPANYA 'AMAZING KIDS APPS' DE L'APPSTORE

L’aplicació TOC AND ROLL de minimúsica ha estat escollida per formar part de la campanya de promoció ‘Amazing Kids Apps‘ d’App Store. Una oferta que permet descarregar l’App amb un descompte del 50% per temps limitat.

TOC AND ROLL es la primera aplicació ideada perquè els nens puguin compondre les seves primeres cançons i desenvolupar la seva creativitat d’una forma fàcil, divertida i intuïtiva. Com si es tractés d’un estudi portàtil, l’App ofereix més de 1.000 combinacions d’instruments reals en un multipistes virtual, afegir efectes, gravar la veu i compartir el resultat amb la resta del món.

TOC AND ROLL està basat en l’educació pràctica i de coneixement del mitjà. Sense necessitat d’assistir a classes de solfeig, l’aplicació disposa d’un entorn en el qual descobrir d’una manera intuïtiva i molt ràpida com funciona el llenguatge musical, l’harmonia i el ritme, a més de ser una notable porta d’entrada a les eines de producció i a la creació musical a través de la tecnologia.

L’aplicació ofereix també l’opció de guardar i compartir cada cançó, tot pujant-la a Youtube i compartint-la per correu o a les xarxes socials.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s