Convocatòria de projectes de l'Euroregió Pirineus Mediterrània (fins 14/9)

Per tal de millorar la cohesió territorial, l’Euroregió Pirineus Mediterrània vol estimular la cooperació cultural de caire estructurant per al territori, raó per la qual ha creat una convocatòria de projectes conjunta.

Es subvencionaran projectes de qualsevol disciplina cultural i expressió artística de creació, difusió, formació, educació artística, etc, que suposin una associació entre tres entitats que comprengui tres de les quatre regions membres de l’Euroregió Pirineus Mediterrània (Catalunya, Illes Balears, Llenguadoc-Rosselló i Migdia-Pirineus). La convocatòria està adreçada a entitats culturals professionals, artistes professionals,  així com persones jurídiques de dret públic (museus, biblioteques, arxius, universitats…).

Termini de presentació de sol·licituds: 14 de setembre de 2014

Web Euroregió Pirineus Mediterrània

+ info

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s