Artsy, una plataforma per emprenedors culturals (fins 3/8)

Artsy és la plataforma de festivals i trobades culturals de Movistar que va néixer l’any passat com la primera plataforma online per fomentar l’emprenedoria en totes les disciplines culturals i ajudar als joves a desenvolupar les seves propostes.

Les iniciatives presentades poden ser tant de persones individuals com col·lectius, associacions culturals… Es podran presentar projectes de totes les disciplines culturals: música, cinema, fotografia, art digital, poesia, arts escèniques… Un dels requisits és que el festival se celebri a Catalunya i sigui la seva primera edició. Es poden presentar projectes entre el 15 de maig i el 3 d’agost

Els festivals guanyadors rebran recolzament de Movistar per a posar en marxa la seva proposta. Se’ls hi adjudica una dotació econòmica, infraestructures, tecnologia, difusió en mitjans i es posa al seu abast tot un equip d’experts, gestors culturals i comunicadors que els assessoren en tota l’organització del festival.

+ info

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s