4YFN tanca la primera edició amb l’assistència de 2.300 participants de 55 països

 • L’assistència de l’entorn emprenedor avala l’èxit de la trobada organitzada per Mobile World Capital Barcelona
 • 4YFN aplega mig centenar de societats de capital risc
 • 4YFN tanca la primera edició amb l’assistència de 2.300 participants de 55 països | Mobile World CapitalBarcelona, 26 de febrer de 2014.- 4 Years From Now (4YFN), la trobada d’emprenedoria de Mobile World Capital Barcelona, ha aplegat durant tres dies 2.300 participants, incubadores i acceleradores provinents de 55 països. 4YFN, que avui tanca la seva programació en el recinte de Fira de Barcelona-Montjuïc i que demà convida els emprenedors al Mobile World Congress, es consolida, ja en la primera edició, com un referent de l’ecosistema emprenedor.

  4YFN ha acollit més de 50 ponències, entre les quals destaquen les de WhatsApp, Waze, Chartboost, Doodle o les dels inversors Yossi Vardi o Morten Lund. També ha organitzat 60 hores de workshops en què els assistents han treballat, entre altres temes, conceptes com el Big Data, Internet of Things (IoT) o la realitat augmentada.

  4YFN, plataforma de creixement

  Mig centenar de societats de capital risc d’arreu del món han donat suport a l’emprenedoria. A més a més, Mobile World Capital Barcelona també ha comptat en la plataforma 4YFN amb la col·laboració de programes d’acceleració com Wayra, amb el qual ha organitzat una edició especial de Wayra Demo Day; Startupbootcamp o Swell Innovation Awards.

  En el marc de 4YFN no ha faltat una competició d’startups que ha comptat amb la participació de 200 empreses de 50 països. L’empresa d’origen israelià Cellbuddy ha estat la guanyadora d’aquest concurs i rebrà una recompensa econòmica de 20.000 € en diferents serveis, un viatge a Silicon Valley i l’accés a diversos projectes d’acceleració. Cellbuddy ha desenvolupat una tecnologia sense fils que permet autentificar les identitats dels usuaris per als proveïdors de serveis mòbils. D’aquesta manera, els usuaris es poden traslladar entre diferents països sense preocupar-se de canviar de SIM i poden utilitzar la mateixa targeta per saltar d’un operador a un altre.
  El segon premi ha estat per a l’espanyola Infantium. Aquesta plataforma ofereix un sistema d’aprenentatge personalitzat que s’adapta a les necessitats de cada infant mitjançant les aplicacions i el maquinari apropiats.
  La francesa Alima ha aconseguit el tercer premi amb el disseny d’un dispositiu intel·ligent, capaç de mesurar i analitzar la qualitat de l’aire en qualsevol espai habitable. A partir de les dades obtingudes, ofereix alertes, recomanacions i pronòstics per millorar-la. Les tres primeres classificades en la Startup Competition, a més de les diferents recompenses econòmiques, accediran directament a la segona ronda del programa BStartup del Banc Sabadell.

  Article sencer al web de la Mobile World Capital

  Deixa un comentari

  Fill in your details below or click an icon to log in:

  WordPress.com Logo

  Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

  Twitter picture

  Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

  Facebook photo

  Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

  Google+ photo

  Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

  S'està connectant a %s