La petjada catalana al MWC

Les firmes locals intenten fer-se un lloc entre els gegants de la tecnologia
Les aplicacions i els serveis dominen clarament per sobre de les creadores de maquinari
26/02/14 – BARCELONA – XAVI AGUILAR / RAÜL GARCIA

Tenir l’aparador més gran del món al costat i no exhibir-se ni interactuar amb els principals agents del sector seria un gran error estratègic. D’aquí que els emprenedors catalans busquin qualsevol via per accedir al Congrés Mundial del Mòbil (MWC) i fer els màxims contactes comercials. De possibilitats, n’hi ha moltes: des de remoure cel i terra entre els contactes per aconseguir una de les escasses i preuades invitacions, fins a tenir un petit estand al pavelló català que impulsa la Generalitat. També n’hi ha algun que, com que no hi té cabuda, s’ha comprat un passi per accedir al recinte i s’ha caracteritzat de Wally per ser ell mateix “un estand mòbil”, o d’altres que han comprat una entrada per al nou projecte paral·lel per a emprenedors, el 4YFN (4 Years from Now, que té lloc a les instal·lacions de Montjuïc de la Fira de Barcelona), perquè és molt més barata i dóna accés al congrés del mòbil en la jornada de dijous. Qualsevol via és bona si permet donar visibilitat a un projecte en un camp en què una innovació senzilla et pot convertir en milionari.

Llegir l’article sencer

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s