Neix una nova revista de videojocs: Vrutal

Nova revista de videojocs, “made in BCN”

Espai Internet, Jordi Aguilera i Antonio Novella 09/02/2014

[tv3 4893611]

Atenció, avui, als més joves (i als que no ho són tant) perquè comencem parlant de videojocs. Acaba d’estrenar-se a la xarxa una nova revista dedicada als incondicionals d’aquesta afició. Es diu Vrutal, amb v baixa, i la fan uns emprenedors barcelonins, Memondo Network, veterans en el camp de la creació de webs d’humor, adreçades al públic més jove, i responsables, entre altres coses, de les pàgines Asco de VidaCuánta RazónNo tengo teleVaya GIF.

La revista té quatre seccions fonamentals: notícies, humor, “reviews” i jocs, però a més podem buscar informació segons la plataforma amb què juguem: amb vuit opcions diferents, de la PS4, l’XBox o la Wii, al PC. Els responsables de “Vrutal” volen que el seu tret diferencial sigui la participació dels usuaris, i que siguin ells els que valorin cada joc i aconsellin.

De fet a la seva web, demanen al lector: “Afegeix els teus ‘gamertags’ de PSN, Xbox Live , Steam o Nintendo per carregar els jocs als quals has jugat i afegir valor a les teves opinions o competir als rànquings amb altres usuaris”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s