El creador de Flappy Bird retira el joc

Publicat originalment a Paella de Bits el 8/9 febrer 2014 per 

Dong Nguyen és el creador d’un dels jocs més populars dels últims anys. Parlem de Flappy Bird, un joc per a iPhone i terminals Android de disseny molt simple però alhora difícil. Prement la pantalla del dispositiu anem propulsant un ocellet que ha de superar obstacles passant entremig de dos tubs. I quan diem difícil volem dir que al principi costa superar més de cinc nivells, tot i que hi ha gent que supera la centena.

El creador, que està guanyant 50.000 dòlars diaris pels anuncis que apareixen a algunes pantalles del joc, ha decidit que retirararà el joc (suposem que de les dues botigues on és ara mateix, la Google Play Store i l’AppStore d’iOS) d’aquí a 22 hores.

Si llegim els tuits del creador dels darrers dies veurem que no és que estigui precisament content amb l’espectacular èxit que ha tingut Flappy Bird. Ha criticat diverses vegades alguns usuaris del joc afirmant que “n’estaven abusant”. Podria ser un tema legal? Kotaku ha publicat aquesta setmana que Flappy Bird robava alguns elements de Super Mario i altres l’acusen de copiar la idea de Copter.

Actualització: seguint el que va dir ahir, el creador de Flappy Bird ha retirat el joc de la Google Play Store i de l’AppStore. Fins sempre, Flappy Bird!

Llegir l’article original

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s