Neix PAD – Professional Associated Developers

L’associació de creadors de videojocs més gran d’Espanya

Barcelona, ​​30 de gener de 2014

Avui ha tingut lloc al Mobile World Centre de Barcelona l’acte de presentació oficial de la nova associació de creadors de videojocs PAD (Professional Associated Developers).
En aquest esdeveniment Eva Gaspar, com a Presidenta de PAD, ha explicat els objectius generals i les accions concretes de la nova associació.
“En molt poc temps i sense cap publicitat, hem passat d’11 empreses fundadores a 40 associats. L’única eina de difusió ha estat la confiança, el boca orella i la il·lusió d’un projecte amb molt bones perspectives”, ha assenyalat Eva Gaspar. “L’objectiu és ser un interlocutor vàlid amb la societat i promocionar el sector fins i tot a nivell internacional.”
A l’acte ha participat com a ponent Dajana Dimovska, CEO a KnapNok Games, membre de la junta directiva del Chapter Danès de IGDA (International Game Developers Association) i cofundadora del Copenhaguen Game Collective, que com a referent internacional en aquest tipus d’associacions ens ha parlat de la seva experiència a nivell europeu. Per la seva banda, Kalle Kaivola, SVP Product and Publishing a Rovio, empresa creadora del popular “Angry Birds”, ha aportat la perspectiva del potencial d’èxit de què disposen totes i cadascuna de les empreses associades a PAD.
Així mateix s’ha comptat amb la participació institucional del Sr Jordi Sellas i Ferrés, director general de Creació i Empreses Culturals de la Generalitat de Catalunya.

“Professional Associated Developers” (PAD) és una associació oberta, activa, inclusiva, horitzontal i transparent amb l’objectiu de respondre a les necessitats reals de les empreses de creació de videojocs.
Un dels pilars de PAD és la comunicació referida a totes les facetes existents en la vida d’una empresa, des presentar-se com un interlocutor vàlid i creïble davant les institucions públiques a ser el canalitzador d’aquesta comunicació entre els seus associats i d’aquests últims amb la societat en la qual s’integren .

Com a objectius concrets de l’associació es fixen :
• Foment de la col · laboració inter – empresarial ,
• Promoció de les empreses associades i el seu sector participant en fires especialitzades ,
• Organització d’un Congrés per Desenvolupadors ,
• Col · laborar en la relació empresa – mitjans de comunicació ,
• Facilitar la gestió empresarial i el desenvolupament de negoci ,
• Celebrar convenis amb associacions d’altres sectors , organismes públics i privats , universitats i altres centres d’educació especialitzada.

+ info:

http://www.padweb.org
Twitter @org_PAD
Facebook https://www.facebook.com/organizationPAD
president@padweb.org

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s